Van Kooten Bouwservice

Van Kooten Bouwservice is een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw en altijd bezig met op de hoogte blijven van de vernieuwingen die dit met zich meebrengt.

Wat leveren wij

Advies
Bouwkundig advies aan de opdrachtgever is een belangrijk onderdeel aan de start van een beginnend project. Dit kan bestaan uit een technisch bouwadvies, maar ook regelmatig wordt gevraagd naar praktische advisering. Vaak is een bouwkundig advies een combinatie van beiden. Van Kooten bouwservice zoekt in het advies altijd naar de mogelijkheden die het beste passen bij uw specifieke omstandigheden. In sommige gevallen is een bouwkundige inspectie van het bestaande gebouw noodzakelijk om een goed advies uit te kunnen brengen.

Begeleiding
Bouwbegeleiding is meer dan bouwen of verbouwen alleen. Het (ver)bouwen op zich is slechts één van de fasen in het gehele proces. Een goede voorbereiding is van essentieel belang om het bouwen of verbouwen en de gebruiksfase (eigenlijk de belangrijkste fase) tot een succes te maken. Het vraagt om meedenken, adviseren, regelen, mogelijkheden bekijken, begeleiden en betrokken partijen op één lijn brengen.

Uitvoering
In uitvoering van het project proberen wij het natuurlijk zo efficient mogelijk te werken en bijkomende eventuele bouwproblemen of extra bijkomende kosten zorgvuldig en in goed overleg met de klant te realiseren. Verranderingen in de uitvoering dienen tijdig besproken te worden of het wel haalbaar is zodat men niet voor verrassingen komt te staan of het niet meer realiseerbaar is. Vakkundigheid zal ten alle tijden natuurlijk gegarandeerd zijn,zowaar het de veiligheid niet in de weg staat in de uitvoering ervan.


Van Kooten Bouwservice

Dennis van Kooten
Beneluxlaan 103
6414 GV Heerlen
T: 06 511 432 25